(Special Menù also for Sirio Hotel Guests on Half or Full Board Treatment)
Lasagne della Rotta (Baked Pasta)
Melanzane alla Parmigiana (Parmesan Aubergines)
Risotto al Prosecco e Zafferano (Rice with White Wine and Safran)
Ravioli della Casa al Fondo Bruno e Salvia (Raviolis with Gravy and Sage)
Spaghetti al Pomodoro e Cozze (Spaghetti with Tomato Sauce and Mussels)
Minestrone estivo con Riso (Vegetable Soup with Rice)
Filetto di Nasello alla Mugnaia con Patate saltate (Hake Fillet meuniere with roasted Potatoes)
Impepata di Cozze (Peppered Mussels Soup )
Omelette con Prosciutto e Edamer e Champignons(Omelette with Ham and Cheese)
(B)Scaloppina di Tacchino al Vino bianco (Turkey Escalope with White Wine)
Brasato di Manzo con Purè (Braised Beef with Mashed Potatoes)
Cotoletta impanata con Formaggio e Salsa di Pomodoro (Breaded Cutlet with Cheese and Tomato Sauce)
Bistecca di Vitellone al Rosmarino (Beef Steak with Rosemary)
Carpaccio di Torello (Raw Meat slices)
Vitello Tonnato (Veal Slices In Tuna Sauce)
Insalatona della “Rotta” (Big Salad with Tuna, Cheese, Boiled Eggs)
Bruschettona al Pomodoro con Origano e Fontina (Big Slice of Bread with Tomato, Origan and Cheese)
Patate del Giorno (Roast potatoes)
Insalata Verde o Mista (Green or Mixed Salad)
Polpettine di Verdura e Patate (Little Balls prepared with Vegetables and Potatoes)
Fagioli al Naturale o con Cipolla (Browns Beans with Onions) Rape Rosse (Beetroots)
Finocchi Affettati con Groviera (Fennels with Switzerland Cheese Slices)